Marketing 2.0 Conference Parijs

Op 22 en 23 maart vindt voor de zesde keer “The Marketing 2.0 Conference” (afgekort M2C) plaats op de ESCP Europe University in Parijs.

Wat ooit begon als een klein congres in Hamburg, Duitsland, voor marketingspecialisten onder de naam “International Word-of-Mouth Marketing Conference” is nu uitgegroeid tot een groot evenement over globale marketing, (social) media en reclame voor experts van over de hele wereld.

Het hoofddoel van de M2C is het uitwisselen van ideeën, kijken hoe men het beste kan inspelen op de grootse veranderingen die op handen zijn binnen de media, marketing en consumentengedrag en om deze inzichten uiteindelijk toe te kunnen passen in de eigen praktijk. Met als voordeel dat de verkregen inzichten bij de M2C gebaseerd zijn op de laatste stand van zaken, de nieuwste trends en meest innovatieve toepassingen. In plaats van te focussen op slechts één discipline, behandelt M2C juist de zogenaamde ‘bigger picture’. Technologie, marketing, media, alles komt aan bod. Dit ook met het oog op crossmediale toepassingen.

Voor meer info hierover kan je gaan naar de site van M2C

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

UA-9036473-24