Hyves leert je muzieksmaak kennen

social media hyves radio

Nog geen maand geleden maakten Spotify en Facebook bekend het Facebook gebruikers mogelijk te maken samen muziek te luisteren op Facebook. Samen betekent hier “ik laat zien aan mijn vrienden wat ik luister en mijn vrienden kunnen daar op reageren”. Nog geen maand later lanceert Hyves de Hyves Hitradio. Eveneens samen muziek luisteren, maar dan ook ècht samen luisteren. En terwijl je luistert, leert Hyves ook nog eens wat de muzieksmaak van Nederland is… Ook op welke tijden, dagen en momenten. Dit alles, zonder tussenkomst van reclame.

Vertel je muzieksmaak aan elkaar en aan Hyves

De muziekstream wordt verzorgd door Sky Radio en Radio Veronica. Tijdens het luisteren, waar alle Hyvers dus tegelijk naar dezelfde muziek luisteren, kunnen mensen aangeven of ze het liedje waarderen of in Hyves termen: respecteren. Niet alleen leuk omdat deze informatie met vrienden kan worden gedeeld, maar ook omdat hiermee de Hyves Hitradio “leert” van wat jij wel en niet leuk vindt. Een semantisch stukje Hyves tijdens muziek luisteren!

social media‘Hyves wil mensen met elkaar verbinden en muziek is daarvoor bij uitstek geschikt. Het is een van de meest besproken onderwerpen op Hyves en we werken al nauw samen met diverse artiesten. Hyves Hitradio is een mooie aanvulling op wat we bieden als contentnetwerk met nieuws, sport en entertainment. De Sky Radio Group is als zusterbedrijf binnen TMG de ideale samenwerkingspartner’, aldus directeur Marc de Vries.

Geen auditieve reclame

Reclame is niet te horen op Hyves Hitradio. Alleen te zien in een banner onderin het venster.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Hyves leert je muzieksmaak kennen, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

UA-9036473-24